Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.04.26, 15:01


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2014 » Квітень » 3 » «Книгоманія» («Найкращий читач України – 2014)
14:41
«Книгоманія» («Найкращий читач України – 2014)

   Для всіх, хто любить читати, багато знати, змагагатись і перемагати щорічно в Україні проходить Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Найкращий читач України».

   В нашій Пляшевській ЗОШ I-III ст. навчається розумна, кмітлива, наполеглива і рішуча восьмикласниця Валентина Сьомак. Вже вдруге вона довела всім, що вона «Найкращий читач нашої бібліотеки», і брала участь у II етапі конкурсу, який проходив в Радивилівській районній дитячій бібліотеці. Валентина здобула I місце серед восьмикласників і отримала диплом переможця «Найкращий читач району».

   27 березня у Рівненській обласній дитячій бібліотеці відбувався III етап цього конкурсу. Серед восьмикласників наш район представляла Валентина Сьомак. Конкурсантам на цьому конкурсі потрібно було бути добре начитаними, обізнаними не тільки в галузі літератури. Конкурс проходив досить насичено і цікаво. Наша Валентина Сьомак гідно представила наш район і пройшовши певні етапи конкурсу потрапила у першу п’ятірку. З рук письменника Євгена Шморгуна, члена журі конкурсу, Валентина отримала почесну грамоту та подарунки.

   Цей конкурс підвищує рівень особистого розвитку, культурної компетентності дитини , спонукає до систематичного читання. А також доводить, що почитати книгу набагато корисніше, ніж сидіти біля телевізора чи за монітором комп’ютера.

Зав. Пляшевською  публічно-шкільною бібліотекою

Хміль М.М.

Переглядів: 590 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz