Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.04.26, 07:09


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Квітень » 20 » Конкурс-фестиваль «Молодь обирає здоров'я»
22:41
Конкурс-фестиваль «Молодь обирає здоров'я»

 20 квітня 2018 року команда Пляшевського ліцею  «Титани»  в складі: Пилипів Яни (8 кл.), Чирської Тетяни (8 кл.), Юхимчук Аліни (10 кл.), Пилипюк Віки (10 кл.), Масюк Іванни (10 кл.), Сидорук Діани (10 кл.), Зозулі Мар’яни (11 кл.) взяли участь  у конкурсі – фестивалі «Молодь обирає здоров'я», що відбувався серед закладів освіти Демидівської ОТГ.
 Своїм виступом команда пропагувала здоровий спосіб життя, закликала до дбайливого ставлення до свого здоров'я, наголошувала на важливості профілактики шкідливих звичок, розповсюджуванні елементарних знань з гігієни та щодо попередження важких захворювань.

 «Титани» вчили дітей цінувати життя, більше уваги звертати на те, що позитивно впливає на самопочуття: спорт, режим, вітаміни, правила техніки безпеки, позитивні емоції, цікаві захоплення, подорожі, раціональне харчування, загартовування. Дівчатка-учасниці показали приклад, як слід розвивати творчі здібності, згуртовуватися, створювати умови для дружнього спілкування, проявляти свої таланти, стимулювати впевненість у собі і ініціативність. 
 Щира подяка та побажання подальших успіхів «Титанам» від адміністрації ліцею за те, що гідно представили свій заклад загальної середньої освіти, та керівникам, котрі готувалися до фестивалю разом з учасниками, – Валентині Володимирівні Вараницькій, педагогу-організатору, Петру Дмитровичу Скрусі, заступнику директора з виховної роботи, Марії Михайлівні Бузан, вчителю основ здоров’я, Світлані Юріївні Бочковій, постановнику танцювальної композиції.

 Особлива подяка юним художникам Катерині Криштоф (9 клас) та Аліні Юхимчук (11 клас), плакати за їх авторством «Молодь обирає здоров'я»  на даному конкурсі оцінено якнайвище – І місце.

  Лариса Сьомак, заступник директора з навчально-виховної роботи

 
Переглядів: 554 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz