Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.04.26, 06:34


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2014 » Вересень » 15 » Міст у Пляшеві - у кольорах національного прапора
21:11
Міст у Пляшеві - у кольорах національного прапора

   Гарну традицію розфарбовувати мости у кольори національного прапора України, яка так швидко поширилася по усій Україні і в тому числі на Рівненщині, продовжили учні та вчитель Пляшевської ЗОШ І-ІІІ ст.: Сьомак Валентина, Скруха Богдан, Грушецький Юрій, Зозуля Мар'яна, Пилип'юк Віка, Євпат Олег, Ященко Ірина, Федорова Діана, Юхимчук Софія, Гончар Орест, Романюк Настя, Скруха Петро Дмитрович та його маленький син Михайлик.

    Організатором і меценатом цієї хорошої справи стала  місцева сім’я.

   На протязі двох днів жителі села стали свідками того, як школярі вправно розфарбували міст через річку Пляшівку, і він став ще однією справжньою окрасою цього мальовничого куточка природи. Міст також було прикрашено двома національними прапорами. Однак, на превеликий жаль дітей,  вони зникли по черзі по одному  уже через наступні дві  ночі.

   Діти і організатори акції дуже сподіваються, що розфарбований у кольори національного прапора міст  буде не лише нагадувати усім перехожим  та водіям про  те, що вони – українці, а й підносити український дух та давати людям  наснагу лише для хороших та благородних справ на благо України. А що ж до зниклих прапорів…  то вони ( так сподіваються школярі), мабуть,   були дуже потрібні для продовження хороших справ якимось справжнім патріотам.

Скруха П.Д., заступник директора з виховної роботи

Переглядів: 665 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz