Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСереда, 24.05.08, 02:58


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Листопад » 16 » Міжнародний день толерантності у Пляшевському ліцеї
19:38
Міжнародний день толерантності у Пляшевському ліцеї

  16 листопада, у Міжнародний день толерантності, у Пляшевському ліцеї було проведено ряд заходів. Зореслава Миколаївна Василець, практичний психолог закладу загальної середньої освіти, з учнями 5 класу провела тренінгове заняття «Планета Толерантності», метою якого було знайомство учнів з поняттям «толерантність». Обговорили значення толерантності в демократичному суспільстві: аналізували життєві ситуації, засвоювали навички толерантної поведінки, вчилися толерантному ставленню до оточуючих, відпрацьовували навички безконфліктного спілкування, розвивали фантазію, творчі здібності.
  Старшокласники, Олеся Романюк, Марія Заводська, Катерина Криштоф (учениці 10 класу) завітали до учнів 2 класу, щоб провести з молодшими школярами інтерактивний захід «Толерантність врятує світ». Учениці розповіли дітям, що означає цей термін, а також пограли у ігри: «Доповни речення», «Скажи одним словом» «Асоціативний ряд». А вдало підібрані за темою вірші допомогли закріпити знання про толерантність. Проведений захід приніс емоційне задоволення і старшокласникам, і молодшим школярам.

 

 

  Марія Миколаївна Хміль, бібліотекар Пляшевської шкільної бібліотеки-філії, для маленьких читачів провела урок гарної поведінки «Поспішаймо творити добро». Діти ознайомилися з тематичною поличкою «Толерантність врятує світ». В ході уроку дізнались, що таке «толерантність», відповідали на питання «Що таке добро?», «Кого називають добрим, чуйним?», ділилися враженнями від прочитаних творів про добро письменника В.Сухомлинського», а також пригадали прислів’я та приказки про доброту, чуйність. На заході створили квітку толерантності, яка стала окрасою тематичної полички. На завершення всі учасники уроку домовилися не лише знати і пам’ятати про головні принципи толерантності, але й дотримуватися їх.
  Адміністрація ліцею дякує всім за активну участь у підготовці та проведенні заходів. Сподіваємося, що вони залишать глибокий слід в душі кожного, допоможуть нам усім зрозуміти, що тільки повага один до одного, взаєморозуміння, терпимість, дотримання рівноправності на ділі врятують світ. 

Лариса Сьомак, 
заступник директора з навчальної роботи

 
Переглядів: 500 | Додав: gonchar2101 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
avatar
1 yurakharchuk2000 • 13:22, 18.11.19
День толерантності??? А шо далі? День пам'яті трансгендерів чи День святкування бісексуальності??? Що ви робите? Чому замість пропагування національних цінностей і відзначення Днів пам'яті Коновальця, Липинського, Донцова, Липи ви проводите таке "непотрібство"? У медицині термін ''толерантністьь'' означає відсутність імунної відповіді наантиген. Хммм, цікаво, хіба не так? Світ так сильно захопився толерантністю, що
почав забувати що цей термін взагалі означає. Завдяки толерантству ставлення
людей до одностатевих  і міжрасових  шлюбів, а також до кольорових мігрантів  стало більш м’яким. У всьому світі почали усвідомлювати, що з толерантністю потрібно зав'язувати, бо вона руйнує основні підвалини суспільства. Всі стають на шлях націоналізму. Він уже десяток років практикується в Угорщині, Польщі, Ізраїлі, Японії і зараз прийшли до влади праві сили в Швеції, Бразилії, які не вважають мігрантів і ЛГБТ-спільноти нормальними. Також толеранство не визнається в Туреччині. Там не сприймають християн і ЛГБТ, їх просто гноблять економічно і фізично(побиття ЛГБТ парадів). Невже вони гірше живуть не пропагуючи толеранства? Навіть Трамп назвавши себе націоналістом перекрив кордон для того, щоб менше мігрантів проникло в США. Одні лиш ми як камінь на узбічччі історії і прогресу. Ми повинні дивитися вперед!!! Це мені нагадує ситуацію з Гройсманом, коли нашу країну кликали на переговори по утворенню Інтермаріуму у зв'язку з тим, що всі розуміють важкий стан ЄС, а наш доблесний прем'єр сказав, шоб робили що хочуть, але взяли нас в ЄС. Після цього нас більше не кличуть. Веду до того, шо потрібно схилятися до прогресивних світових тенденцій, а не провадити політику, в якій вже усі розчаровуються.
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz