Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSПонеділок, 24.05.06, 19:13


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2021 » Листопад » 30 » Наші домашні улюбленці
04:00
Наші домашні улюбленці

«Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив»
Антуан де Сент-Екзюпері

  Щороку 30 листопада у багатьох країнах відзначається Всесвітній день домашніх тварин. Ідея про його заснування була озвучена на Міжнародному конгресі прибічників руху в захист природи, що проходив у Флоренції (Італія) в 1931 році. На початку 90-х років минулого століття група дослідників з Кембриджського університету виявила, що у тих, хто заводить собі домашніх тварин, всього за місяць поліпшується стан здоров’я. Мабуть, не знайдеться такої людини, у якої не було б домашнього улюбленця. Для когось найкращим другом є кішка або собака, рибки або морські свинки, папуги, адже вони ніколи не зрадять і завжди піднімуть тобі настрій. Не важливо, скільки у тебе домашніх улюбленців, а важливо те, як ти ставишся до них, як доглядаєш за ними. Зараз ми дуже часто можемо спостерігати у соцмережах пости про те, як низький рівень відповідальності власників домашніх тварин призводить до того, що вони стають покинутими та непотрібними.
  Сьогодні вчителі початкових класів нашого ліцею провели бесіди зі школяриками про те, що домашні тварини – це наша сім'я, наші друзі, порятунок від самотності, пригоди і безліч смішних історій. Діти зрозуміли, що тваринки – це не іграшки, а живі істоти, яких треба любити. До тематичного дня були залучені і батьки, спільними стараннями яких оформлено фотогалерею «Мої домашні улюбленці». Також про своїх домашніх улюбленців підготував презентацію Коноплюк Олександр, учень 6 класу. Їх у нього дуже багато!
  Давайте не забувати про те, що ми – одна велика сім'я на цій планеті, і завжди пам’ятати: роблячи добру справу, дбаючи про тварин, ми допомагаємо собі!

Вараницька В.В., педагог-організатор

Переглядів: 318 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz