Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSПонеділок, 24.04.29, 03:30


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2020 » Квітень » 23 » Оголошення результатів фотоконкурсу "Іншої Землі у нас не буде, нам треба нашу зберегти"
16:29
Оголошення результатів фотоконкурсу "Іншої Землі у нас не буде, нам треба нашу зберегти"

  Ми живемо на найдивовижнішій планеті – планеті світлих сонячних ранків, яскравих лагідних днів  і тихих зоряних ночей, що пахнуть м’ятою та матіолою. На планеті, що дарує найщиріші почуття і щастя тим, хто шанує, любить та оберігає її!
  22 квітня в нашій країні відзначається Всесвітній День Землі.
  Планета Земля - наш спільний дім. Із тих далеких часів, як Господь створив людину, Земля була її матір’ю і годувальницею. А людина була частиною природи і частиною Землі.
  Спілкування з природою просто дає нам радість. Чому? Мабуть тому. що природа — це невичерпне джерело краси, яка не може залишити байдужою навіть найчерствішу людину. Травинка, що вперто пробивається крізь сірий асфальт, громаддя гір, ширяння орла або політ бджоли, нічні співи солов'я або вигин лебединої шиї, безодня нічного зоряного неба — все це несе в собі невичерпний заряд краси. І все це таке близьке і дороге людському серцю.
  Для кожного з нас слово "природа" пов'язане насамперед з пейзажами рідного краю, того куточка землі, де минули дитячі роки, де мамина колискова пісня зливалася з шумом дерев за вікном. На все життя ті краєвиди закарбовуються в пам'яті, серці, душі незабутніми спогадами. Для когось це білокорі, стрункі берізки чи трепетні тополі, для інших - барвисто уквітчана килимами трава чи смарагдове руно гірської полонини.
  Щоб зберегти природу і наше життя, ми повинні з повагою та обдумано відноситися до братів наших менших. Дякую всім, хто прийняв активну участь у фотоконкурсі «Іншої Землі у нас не буде, нам треба нашу зберегти».
  Як писав класик світової літератури В.Гюго: «Людина працює, облаштовуючи свою оселю, а оселя — її Земля». Усвідомлюючи цю просту істину, захоплюючись красою природи краю, кожен має нести особисту відповідальність за майбутнє рідної землі.
  Всього було представлено 45 робіт. Для визначення переможців було проведено онлайн голосування, участь в якому міг взяти кожен охочий. Найвища оцінка за роботу - 5 балів. У голосуванні взяли участь 32 особи, які й визначили найкращі роботи.

Серед учнів:

І місце
Заводська Марія

ІІ місце
Гончар Володимир та Гончар Орест

ІІІ місце
Потапчук Валерія та Тимофій
Чирський Максим
Борисовські Тимофій, Захар, Богдан та Лія.

Серед вчителів:

І місце - Сьомак Л.Я.
ІІ місце - Гончар В.М., Грицюк Г.Д.
ІІІ місце - Гогой Я.П., Чубай Н.С.

Переглянути усі роботи учасників конкурсу можна у галереї


Усі учасники конкурсу отримають дипломи, а його переможці будуть нагороджені призами після завершення карантину.

Польова О.І., вчителька географії

Переглядів: 521 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
avatar
1 larisavalya • 19:39, 20.04.23
Дякую всім учасникам конкурсу, його організаторам - Оксані Іванівні Польові, вчительці географії, та Володимиру Михайловичу Гончару, адміністратору веб-сайту, та, звісно, всім, хто брав участь у голосуванні. Хай же наша Земля буде квітучою, а кожен докладе до цього свої зусилля!
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz