Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСубота, 24.04.27, 18:45


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2020 » Листопад » 1 » Осінь у нашому ліцеї
22:36
Осінь у нашому ліцеї

  В.О.Сухомлинський говорив, що духовне життя дитини повноцінне лише тоді, коли вона живе у світі гри, казки, музики, фантазії, творчості. Без цього вона – засушена квітка. От і 30 жовтня ми вкотре переконалися, що наші учні – талановиті, креативні, емоційні, вони - наше майбутнє!
  В цей день у наш ліцей завітала справжня Осінь. Діти усім продемонстрували, що не тільки вона вміє чаклувати, але й вони здатні творити справжні дива з її дарами. Приємно вражає, що фантазія та творчість наших вихованців така невичерпна, і їм вдалося нас здивувати та порадувати виставкою осінніх композицій! Ніхто не залишився осторонь, усі мали змогу продемонструвати фантазію та вміння створювати чарівні композиції. Чого там тільки не було! Одним словом – диво-виставка!

  

  

  

  

 Наші першокласники створили загальну композицію «Наша рідна Україна», де представили композиції «Без верби і калини нема України», «У царстві грибів», «Для звірів, пташок і комашок», «А мені парасолька не потрібна». Пендюр Надійка представила власну композицію «Сонечко у хмарках», а  Борисовська Таміла теж створила свою композицію «Наречена- Осінь».
  Оригінальними композиціями порадували усі учні 2 класу, а саме: «Осінній будиночок Ельфа» (Ткачук Владислав), «Осінній ліс» (Борисовський Захар), «Шедеври осені» (Потапчук Тимофій), «Казкова осінь» (Пилипей Марія), «Осіння феєрія» (Коцюба Назарій), «Моя щедра Україна» (Цинюк Павло).
  Учні 3 класу створили композиції «Іще живі, ще здорові всі родичі Гарбузові», «Калинка-малинка», «Дітей знаходять у капусті» та «Яблука з мого саду». Хороший настрій всім подарували третьокласники, захищаючи композиції «Калинка-малинка» та «Іще живі, ще здорові всі родичі Гарбузові». Роль Гарбуза виконував Криштоф Богдан, Огірочки – Лейбик Діана та Чирська Ілона, Морквиці – Троян Ангеліна та Троян Аня, Буряк – Вишинський Ілля, а ведучою усього цього дійства була Ковальчук Юліанка. 
  Своєю креативністю приємно вразили всіх учні 4 класу, де хлопчики створили композицію «Бій перців», а дівчатка виготовили романтичну композицію зі столових гарбузів «Солодка парочка». Окрім того, діти продемонстрували власні цікаві композиції «Царство їжачків» (Березюк Антоніна), «Королева Осінь» (Борисовський Богдан), «Мишача нірка» та «Зустріч у лісі» (Бойцукевич Лілія), «Щедра Осінь» (Борисовський Тимофій), «Білочки готуються до зими» (Приказюк Анастасія), «Гусінь в саду» (Івашутін Олександр) та «Їжачки у лісі» (Залевський Дмитро).

  

  

  

  

  П’ятикласники представили загальну композицію «Багата Осінь», яку захистили у віршованій формі, розповідаючи про важливість кожного овоча у нашому раціоні. Власну композицію «Осінь на столі» створив Тимощук Ігор.
  Неймовірно вразили усіх шестикласники багатством своєї композиції «Осінь», яку захищала Ящук Мар’янка. Діти проявили неабияке терпіння і талант, щоб створити таку вишукану композицію, де плавали в озерці мініатюрні кораблики зі шкаралупи горіха. Зобразили Осінь, дбайливо викладену з листочків, виготовили чарівну карету з фруктами та багато іншого. 
  Якобчук Ангеліна та Причепа Богдана представили нам композицію «Дари осені», яку створили учні 7 класу, де можна було споглядати безліч кумедних тваринок, створених з овочів та фруктів. 
  Масюк Марія, учениця 8 класу, представила власні композиції «Веселий їжачок» та «Барви Осені», які порадували усіх своїм дизайном.
  Завершальною була неймовірна композиція одинадцятикласників «Дівчина-Осінь», яка ніби надихала на думку, що усе, що ми споглядали, створила саме вона.
  Вкотре хочеться наголосити, що виставка підкорила своєю винахідливістю та оригінальністю. Безліч цікавих ідей, вміло втілених руками наших учнів, приємно вразили всіх. Журі оцінило композиції, тому після канікул усі класи будуть нагороджені грамотами у різноманітних номінаціях. Щира подяка всім дітям, батькам та вчителям за творчу працю, за фантазію і захист робіт, за хороший настрій, який ви усім подарували! Вам вдалося зробити цей день насиченим і незабутнім!
  Бажаємо усім подальших творчих поривань, розкриттів і злетів!

В.Вараницька, педагог-організатор

Переглядів: 431 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz