Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSВівторок, 24.05.07, 02:37


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2021 » Березень » 22 » Підсумки тижня математики
21:00
Підсумки тижня математики

  З 15 по 19 березня в Пляшевському ліцеї проводився тиждень математики. Заздалегідь було оголошено план проведення тижня. В понеділок було запропоновано учням 5-7 класів математичну вікторину, а для учнів 8-11 класів - розгадати математичні кросворди.
  У вівторок змагались між собою команди хлопчиків та дівчаток 6 класу. За перемогу в кожному турі команда отрималавідповідний титул: найздогадливіший, найкмітливіший, найдотепніший, найвинахідливіший. Серед дівчат - це Свіргун Лілія і Лящук Мар'яна, а серед хлопчиків - Скруха Богдан, Ковальчук Андрій, Гончар Володимир і Тимощук Роман. А в математичному бою серед учнів 8 класу здобув перемогу Ремесник Ілля, який випередив свого суперника Причепу Назара на 2 бали.
  Учасниками інтелектуальної гри "Найрозумніший" були учні 5 класу. Вони розгадували математичну вікторину, грали ігри, читали вірші про геометричні фігури, розгадували загадки. Найбільш активними були Ремесник Назарій, Степенко Костянтин, Сова Євгенія, Чирський Максим, Лотоцький Андрій.

  18 березня учні 2-6 класів брали участь у міжнародному математичному конкурсі "Кенгуру".
  У п'ятницю учні 7 класу взяли участь в інтелект-шоу "Ерудит".
  Гра складалася з п'яти конкурсів. У фіналі змагалися двоє учасників, що набрали найбільшу кількість балів. Це Юхимчук Яна і Борисовська Лія. Титул "Ерудит-7" отримала Юхимчук Яна.
  Під час проведення тижня математики юні учасники показали свої здібності, гарний рівень логічного мислення, багату уяву, а ще виявили дослідницький характер, самостійність, інтерес до математики, розуміння найважливіших понять. Нехай досвід, що учні здобули під час змагання, допоможе їм у навчанні.

Гогой Г.М., вчителька математики

Переглядів: 313 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz