Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСубота, 24.04.20, 10:50


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Листопад » 26 » Про Островського Г.С.
22:22
Про Островського Г.С.

  Островський Геннадій Степанович народився 2 травня 1940 р. в селі Орисівка Старокостянтинівського району Хмельницької області. Працював у Плужнівській школі-інтернаті вчителем фізкультури, з 1970 по 1972 рр. - директором Острівської восьмирічної школи. В 1971 р. заочно закінчив історичний факультет Львівського державного університету імені І.Франка. З 1972 по 1978 рр. був директором Пляшевської середньої школи. Саме за час роботи в нашій школі він показав себе хорошим керівником, вмілим господарником. Адже в ці роки було побудовано приміщення пришкільного інтернату, де проживали біля 40 учнів із с.Рідкова та Вербня. Він першим в районі започаткував перехід на кабінетну систему навчання. Разом з вчителями, техпрацівниками Юхимчуком С.В., Віднічуком М.О., Ярушем М.С. обладнали сучасні кабінети: історії, географії, лінгафонний кабінет іноземної мови, фізики, хімії, біології, математики, української мови та літератури. Було обладнано сучасну майстерню. В школі функціонувала теплиця, парники. Як наслідок, школа займала призові місця в районі та області, була відзначена Почесною грамотою Міністерства освіти УРСР. Геннадій Степанович був хороший спортсмен. В школі діяли волейбольний гурток, вихованці якого займали перші місця в районі.
  В 1978 р. талановитого керівника перевели в новозбудовану триповерхову школу в с.Козин. Він і там продовжив облаштовувати нове приміщення. У 1996 р. пішов на заслужений відпочинок. Нині проживає в с.Козин Радивилівського району.
  Ми, Ваші колеги,  дякуємо Вам, Геннадію Степановичу, за хорошу плідну працю в стінах Пляшевської школи, бажаємо міцного здоров'я та довголіття, щастя та добра.

П.Ремесник, директор ліцею

Переглядів: 483 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz