Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSПонеділок, 24.05.06, 09:10


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2020 » Травень » 28 » Прощавай, четвертий клас! Ти замалий уже для нас!
16:24
Прощавай, четвертий клас! Ти замалий уже для нас!

  Добігає до завершення 2019-2020 навчальний рік. Для когось - це сигнал про початок канікул, пору відпочинку, підкорення ще однієї вершини. Та особливим це завершення є для четвертокласників, адже вони – випускники початкової школи, які вперше переступили шкільний поріг 1 вересня 2016 року. Хтось боявся відпустити мамину руку, хтось, навпаки, з цікавістю оглядав школу, класну кімнату. А як всі раділи отриманим Букварям! Саме тоді, на святковій лінійці розказували свої перші вірші про школу:

Радіє вся моя рідня,
Бо я – школяр
І це без жарту!
Добридень, школо!
Цього дня сідаю вперше я за парту.

  І так, день за днем, рік за роком пройшли 4 роки навчання. Ви отримали ази науки, які будете удосконалювати в середній школі,вчилися відрізняти добро від зла, розвивали свої таланти. А скільки цікавих виховних заходів проведено! Ми ходили на екскурсії, по гриби, збирали природні матеріали,спостерігали за явищами природи, запускали повітряного змія. Ви ділилися зі мною своїми таємницями, разом раділи успіхам, святкували дні народження. 

 

Галерея фотографій

  Дорогі мої четвертокласники! Я дякую вам за знання, які ви демонстрували на уроках, за дружні відносини в класному колективі, за хорошу поведінку і дуже радію, що навчала вас.
Добрими порадниками і помічниками для своїх дітей були і завжди будуть батьки.
  Саме ви збирали дітей до школи, раділи їх успіхам, брали активну участь у житті ліцею. Спасибі вам за співпрацю, розуміння підтримку і, звичайно, за хороших дітей. Бажаю доброго всім здоров’я, гарного літнього відпочинку, здійснення всіх задумів, мрій і Божого благословення!

Хом'як Л.В., вчителька 4 класу

Переглядів: 468 | Додав: gonchar2101 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz