Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.05.02, 05:56


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2021 » Червень » 1 » Прощавай, початкова школо!
22:05
Прощавай, початкова школо!

  Сьогодні у учнів четвертого класу Пляшевського ліцею радісний і водночас сумний день. Радісний, бо вони стали дорослішими, подолали найважливішу сходинку шкільного життя – початкову його ланку. 
  Будь-яке свято стає по справжньому радісним лише тоді, коли ним можна поділитися з найріднішими, друзями. Мабуть, на сьогоднішньому святі «Прощавай, початкова школо!» не було інших людей, які так сильно пишалися своїми дітками, як батьки. Приємно, що рідні прийшли розділити з нами радість. Доброю порадою, мудрим наказом направляли вони дітей. Легкою димкою суму тьмяніли їх очі, коли інколи в щоденниках з’являлись погані оцінки або зауваження. Проте яскравими іскорками звеселялись вони, коли раділи дитячим успіхам. Мені здається, що наші батьки отримали ще одну початкову освіту.

      

      

      

      

  Тож четвертокласники з радістю одержали Дипломи випускника початкової школи, а їх батьки – Подяки від класного керівника за добросовісну допомогу, щиру підтримку, неабияку силу волі, за відчайдушне терпіння, наснагу, витрачене здоров’я.
  І лунала пісня під акомпанемент Рослюка Бориса Євгеновича, вчителя музичного мистецтва. Були і жарти, і загадки, і сценки із шкільного життя…
  Насамкінець в небо випустили повітряну кульку, що злетіла увись, віднісши смуток прощання, а залишивши лише радість. 
  Дорогі діти, хочеться, щоб спогади про роки, проведені у початковій школі, залишилися тільки приємні та світлі. Бажаю вам всім міцного здоров’я, чистого мирного неба і, звичайно, здійснення усіх ваших мрій!

Лариса Яківна Сьомак, класний керівник 4 класу

Переглядів: 595 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz