Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSПонеділок, 24.05.06, 13:52


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2021 » Березень » 27 » Робімо світ кращим, добрішим…
20:49
Робімо світ кращим, добрішим…

  З 22 по 26 березня у Пляшевському ліцеї проводився предметний тиждень «Основ християнської етики». Для формування в учнів загальнолюдських, духовних, моральних цінностей було проведено ряд пізнавальних та цікавих заходів. Розпочали тиждень з конкурсу розмальовок для учнів 1-6 класів. Кожен клас отримав розмальовки, в яких висвітлені історії зі Святого Писання та пояснення до них.
  Двері кожного класу нашого ліцею прикрасили вислови великих людей про те, яку роль відіграло в їхньому житті Святе Писання та віра в Бога.
  Для школярів була можливість зірвати листочок з «Дерева добрих справ». На листочках було завдання, яке вони мали виконати протягом тижня, а завданнями були добрі вчинки. Діти охоче взяли участь у такому заході.

  

  Була підготовлена стінгазета про величну книгу Біблію, де учні могли прочитати цікаві факти про цю надзвичайну книгу. 
  Найцікавішою стала акція «Подарунок від таємного друга», що в ній взяли участь усі учні нашого ліцею. Кожен учень у жеребкуванні отримав ім’я товариша, якому зробив таємно подарунок. Акція показала, що всі ми різні, у кожного своє відношення та погляд на життя; кожен взяв щось для себе, головне – пам’ятати заповідь Ісуса Христа: «Люби ближнього як самого себе».

      

  Також в кінці тижня була сформована маленька виставка розмальовок, із розповідями про тематику проведення конкурсу.
  Дякую всім дітям та вчителям, які активно брали участь у цих заходах та сумлінно виконували всі завдання.
Наприкінці цієї статті, хочеться згадати ще одну заповідь, яку дав нам Ісус Христос: "Полюби Господа Бога твого всім серцем твоїм, і всією душею твоєю, і всією думкою твоєю. Це є перша і найбільша заповідь». Отже, любімо Бога, а також один одного, допомагаймо, гуртуймось, дотримуймось заповідей, та християнських цінностей, які переживають не найкращі часи сьогодні. 
  З нами Бог.

Возний Володимир Віталійович, вчитель «Основ християнської етики»

Переглядів: 455 | Додав: gonchar2101 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz