Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.04.26, 10:04


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2016 » Грудень » 13 » Розважальний квест "English is Everywhere"
17:37
Розважальний квест "English is Everywhere"

   12 грудня у Пляшевській ЗОШ стартував тиждень англійської мови. Розважальний квест "English is Everywhere" став його незабутнім відкриттям.
Учні 7-11 класів ще раз довели наскільки вони є дружніми,перевірили свої знання англійської, подарували хороший настрій усій школі.

   Тепер ми знаємо, як багато пісень англійською вони можуть заспівати, як швидко впорядкувати "живий алфавіт", представити свого однокласника, скільки слів із теми "Їжа" вони знають та якими акторськими талантами вони володіють.

   Дякуємо за допомогу учителям та учням молодших класів, а також Скрусі Петру Дмитровичу, Грицюк Галині Дмитрівній та Польовій Оксані Іванівні за участь та допомогу у проведенні змагання. А також вітаємо переможців, учнів 7 та 9 класів, які розділили 1 місце!
Чи знаєте ви, які два звуки передають ці літери- "th"??? А от учні старших класів тепер вимовляють їх із особливим завзяттям, у чому їм допомагають їхні "Money Boxes". Особливої уваги заслуговує "копілка" 8 класу, яка і принесла їм 1 місце.

   У змаганні на найкращу розминку серед учнів молодших класів визначити призові місця не вдалось, адже кожен клас був надзвичайно старанним, що і буде винагороджене наприкінці тижня. 
Серед старших класів у цьому змаганні перемогу здобули учні 10 класу.

   Надія Чубай, вчителька англійської мови

Переглядів: 534 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz