Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.04.26, 18:00


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2015 » Березень » 14 » Шевченко завжди з нами
23:01
Шевченко завжди з нами

   Цими березневими днями у нашій школі, як і у всій Україні, традиційно вшановують Великого Кобзаря, генія українського народу, нашого національного Пророка. Учні школи підтримували національний радіо марафон «Шевченко завжди з нами». Задушевно читали вірші Тараса Григоровича юнаки та юнки, передаючи мікрофон з рук в руки. Адже слово Шевченка – це слово народу. Слід відзначити Васелюка Віктора, Зозулю Мар’яну, Федорчук Вікторію, Ткачук Марію, Романюк Анастасію, Криштоф Катерину, Романюк Олесю, Заводську Марію та інших.

   Незаперечним є факт, що 1846 року Шевченко побував на Волині. Учні старших класів прочитали реферати «Кобзаревими шляхами», які базувалися на дослідженнях одинадцятикласників. Школярі п’ятого та 7-го класу перевіряли свої знання вікториною, де ще раз впевнилися, що Шевченко – рятівник нації свого часу і сьогодення. Переглянули презентацію «Надчасова актуальність Шевченкового слова». Вчитель музики Юлія Сергіївна Гогой організувала із учнями молодших класів «Віночок Шевченкових пісень».

   Шевченківські дні для нас – це насамперед привід не лише вшановувати Генія, а й краще усвідомити, хто ми – чиї сини? яких батьків? Міцніше закарбувати в душі свою національну ідентичність, приналежність до української нації.

П.Скруха, заступник директора з навчально-виховної роботи

Переглядів: 571 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz