Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSПонеділок, 24.05.06, 05:07


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2021 » Грудень » 13 » Свято Андрія в Пляшевському ліцеї
21:29
Свято Андрія в Пляшевському ліцеї

Галерея світлин

  Свято Андрія Первозванного - дуже популярне і шановане протягом багатьох віків в Україні, дійшло і до наших часів. Щораз нові покоління приймають його за своє, продовжують та розвивають його народні традиції, бо їх збереження має велике значення для виховання молоді. Це одне з найулюбленіших передноворічних свят, яке традиційно відзначається в нашій школі. Найвеселіше, найзагадковіше і найбільш очікуване! 
  Сьогодні, 13 грудня, вшановуючи пам’ять апостола Андрія, учні нашого ліцею провели веселе дійство – Андріївське свято. Його організаторами стали дев’ятикласники (класний керівник Галина Грицюк), а учасниками – учні 7-11 класів. Усім свято дуже сподобалось! Ведучими були Марійка Масюк і Христина Кочубей. Найактивнішим учням Локацькій Вікторії, Сускій Софії, Качан Мар’яні, Ремеснику Іллі, Ільчуку Вадиму – особлива подяка за підготовку і організацію цього заходу. 
  Оповідали цікаві історії, грали в різні ігри.. Дівчата ворожили на свою долю. Гумору для доброго настрою теж вистачало. 
  А найсмачнішою частиною свята стало частування гостей різними смаколиками: варениками, пирогами, пампушками, калитою, узваром…
  Отак ожили перед нами старовинні народні ігри та забави. Тепер головне, щоб вони й надалі не канули у забуття. Міцний наш рід, жива у ньому пам’ять про минуле. Тож бережімо цю прекрасну невичерпну скарбницю. У ній розум, кмітливість, гумор, надія і світло завтрашнього дня.
  Кажуть, усі ворожби та бажання «на Андрія» збуваються. Тож нехай те тепло і любов, які наші дев’ятикласники щедро розсіяли поміж присутніх, стократ повернуться до них, даруючи їм щасливу долю.

Галина Грицюк, класний керівник 9 класу 
Пляшевського ліцею

Переглядів: 325 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz