Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSНеділя, 24.05.05, 07:24


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2019 » Вересень » 26 » Свято осені
21:02
Свято осені

  Непомітно наблизилася справжня красуня осінь. Протягом місяця другокласники Пляшевського ліцею удосконалювали навички пізнання навколишнього світу. Прислухалися до чудової музики природи, захоплювалися співом птахів, красою лісів і полів, шумом річок і струмків. В результаті діти зробили висновок, що пізнавати свій край завжди цікаво.
  Сходивши на шкільні ділянки, другокласники зрозуміли, що осінньої пори багато справ по господарству. Люди поспішають зібрати врожай у садках і на полях: яблука, груші, картоплю, капусту, соняшник, кукурудзу та буряки; запасаються сіном - для годівлі тварин взимку. Це дуже добре знають мої маленькі другокласники. Адже вони - не лише мамина і татова поміч, а просто справжні трудівнички. Знають діти навіть те, що до першого снігу треба виорати грунт, щоб посіяти на полях зерно озимої пшениці для наступного врожаю.

 

 

  Як підсумок місяця, що мав назву "Зміни", мої маленькі школярики вирішили підготувати справжнє "Свято врожаю". На святі звучали вірші та пісні про багатство осені. А кошики, які готували батьки разом із своїми синочками і донечками, були переповнені дарунками осені. Із них виглядали рум'яні яблука і духмяні груші, звисав запашний виноград, просилися до рук перці, цибулинки та часник. А вчителька, Оксана Антонівна, спекла і почастувала своїх учнів врожайним короваєм.

Пекарська О.А., вчителька 2 класу

Переглядів: 381 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz