Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.04.26, 08:54


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2017 » Травень » 27 » Свято Останнього дзвоника
20:25
Свято Останнього дзвоника

Подає в ранковій тиші школа 
Дзвоника останні позивні... 
І на серці терпко, як ніколи: 
Ти ще учень й одночасно - ні. 

 

   Сьогодні дружна шкільна родина зібралася на свято Останнього дзвоника. 
   Це особливе свято. Адже для багатьох школярів останній дзвоник сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень.. 
   Та є учні, для яких це свято має присмак суму, бо для них шкільний дзвоник прозвучить цього разу востаннє. Сьогодні вони прощаються із школою, яка довгі роки була їхнім другим домом. Залишаються позаду шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Від сьогодні вони вирушають у самостійне доросле життя. І батькам, і вчителям хочеться, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. 

   Вітальні слова директора школи Ремесника П.А., настоятеля храму на «Козацьких могилах» о.Олега сповнені вірою, що випускники реалізують свої здібності, таланти, побудують власну успішну долю, будуть гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! 
   На випускників з цікавістю і нетерпінням дивляться їх молодші друзі – майбутні першокласники..Вони стануть гідною зміною, тож всі присутні з цікавістю слухали їхні побажання. 
   Традиційно на святі Останнього дзвоника вшанували пам’ять загиблих воїнів.

   Під срібні переливи прощального дзвінка (почесне право запросити учнівство на останній урок було надано першокласниці Бойцукевич Лілії та одинадцятикласнику Харчуку Юрію), класний керівник випускного класу Вараницька В.В. востаннє повела своїх вихованців за парти. Попереду їх чекає урок, тривалістю в життя.

   Дорогі випускники! Ми віримо, що ви оберете правильний шлях, зумієте подолати усі перешкоди, а згадка про школу залишиться у вас на все життя. Тож хай завжди для вас небо буде високим, а дорога — світлою, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники! Бажаємо вам знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави.

   Лариса Сьомак, заступник директора з навчально-виховної роботи

Переглядів: 722 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz