Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСубота, 24.04.27, 04:21


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Травень » 25 » Свято Останнього дзвоника
18:10
Свято Останнього дзвоника

 Сьогоднішній день дійсно сповнений сонячного тепла, веселих посмішок друзів. Адже уся шкільна родина разом зібралася на шкільній алеї, щоб порадіти Святу Останнього дзвоника. Для багатьох школярів він сповістить про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Особливими будуть канікули для четвертокласників, адже з нового навчального року вони вже не повернуться до своєї першої вчительки Оксани Антонівни, бо вже переступили першу шкільну сходинку і після канікул будуть глибше пізнавати цей складний світ науки.
 Для випускників цей дзвоник справді є Останній. Залишаються позаду шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. І сьогодні, у травневому подиху весни, школа сумує прощаючись із вчорашніми одинадцятикласниками.

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Більше фотографій

 Зі словами вітання звернувся до всіх присутніх Петро Андрійович Ремесник, директор ліцею.
 Як приємно отримувати нагороди! За відмінне навчання Похвальними Листами нагороджено вісім учнів ліцею. Були і Грамоти, і Дипломи, і Подяки учням за досягнення у різноманітних аспектах шкільного життя впродовж навчального року
 Настанову в доросле життя, звертаючись до випускників, промовив настоятель храму на Козацьких Могилах отець Олег Савчук. 
 Випускники приймали  вітання від першої вчительки Руслани Павлівни Коринецької, від батьків  і від найменших малюків, які невдовзі стануть повноправними членами шкільної родини. Пригадали свої шкільні роки: сходинка за сходинкою, від першокласника до випускника, з сумом озирнулися на прожиті шкільні роки, бо вони ніколи не повторяться. 
 Ось хвилююча мить! Право дати Останній дзвінок надається випускнику школи Павлу Стрільцю та учениці 1 класу Єлизаветі Бочковій. 
 Дорогі випускники! Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій. 

Лариса Сьомак, заступник директора з навчально-виховної роботи
 

 
Переглядів: 625 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz