Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSНеділя, 24.05.05, 00:18


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2019 » Вересень » 2 » Свято Першого дзвоника
20:52
Свято Першого дзвоника

  2 вересня у Пляшевському ліцеї відбулося свято Першого дзвоника – традиційне свято для кожної школи в Україні. За його багаторічну історію цей день став Днем знань, початком нового та незвіданого. Цей день хвилює уяву кожного: і маленького першокласника, і майбутнього випускника ліцею, і усіх, хто будь-коли навчався в школі, адже наш освітній заклад – це місце, де панують Доброта, Дружба, Взаєморозуміння, Дитяче просте щастя, Мрії, Надії, Сподівання.
  Тож школярі, вчителі, батьки, представники духовенства зібрались на алеї ліцею, щоб разом розпочати новий навчальний рік. З привітаннями та настановами до школярів  звернулися: директор ліцею Петро Андрійович Ремесник, заступник директора з навчальної роботи Лариса Сьомак, протоієрей отець Олег Савчук, який порадив учням максимально використовувати час перебування в ліцеї, щоб здобути найбільшу цінність для себе - знання. Він побажав педагогічному та учнівському колективам щасливого навчального року, гарних досягнень, взаєморозуміння та натхнення. Подякував педагогічному колективу за кропітку працю. 

  

  

  

  

  У вітальному слові директор ліцею зазначив, що Демидівська селищна рада приділяє значну увагу розвитку галузі освіти, зміцненню матеріально-технічної бази нашого освітнього закладу. Свідченням цього є те, що ліцей зустрічає школярів оновленим: перекрито покрівлю, замінено вікна на енергозберігаючі, створено нове освітнє середовище для наймолодших школярів, відремонтовано навчальні кабінети.
  Незабутньо і зворушливо звучали вірші з уст маленьких першокласників, які вже сьогодні вперше у своєму житті сядуть за парти. Для них - це новий етап, це початок шляху, тривалістю в дванадцять років, у країні знань. До першокласників з настановчим словом звернулася мама учня Ольга Потапчук. А одинадцятикласниці з теплом і щирістю вітали свою підростаючу зміну. Учениця Марія Масюк разом із вчителькою англійської мови Надією Чубай виконали пісню про шкільне життя. На завершення урочистої лінійки, хвилююче зазвучав дзвіночок у руках маленької першокласниці Марії Пилипей, який покликав школярів до класів на перший урок.  
  Бажаю Вам, дорогі друзі, колеги, учні, батьки, здоров’я, щастя та радості, а також невичерпної енергії при здобутті нових знань. Нехай завжди з Вами буде поруч підтримка та розуміння Ваших близьких та знайомих. Зі святом Вас!

Лариса Яківна Сьомак, 
заступник директора з навчальної роботи

Переглядів: 581 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz