Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.04.26, 14:04


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2016 » Вересень » 1 » Свято Першого вересня
21:33
Свято Першого вересня

   

   Сьогодні дружна  шкільна родина знову зібралася, щоб разом зустріти чудове свято Першого вересня. Щиро всі присутні вітали першокласників,  які вперше переступили поріг школи. Хочеться, щоб запам’ятався  їм на все життя цей перший крок до вершин пізнання. Одинадцятикласники востаннє присутні на шкільній першовересневій лінійці. Багато років вони зустрічали на цьому майданчику перший день осені. А сьогодні вирушають у доросле життя. Лише один рік – і дитинство назавжди попрощається з ними. Для решти  ж учнів розпочинається черговий етап їхнього шкільного життя – новий навчальний рік. 
   Новий навчальний рік усі присутні розпочали зі спільної молитви разом з протоієреєм  отцем Олегом Савчуком.

   Хвилиною мовчання вшанували всі присутні загиблих у боях на Сході України, героїв Майдану та українців, які полягли у боротьбі за незалежну Україну.

   Щоб розділити радісне хвилювання школярів та батьків і побажати їм усього найкращого в новому навчальному році до школи завітали гості: сільський голова Хміль Т.В., головний спеціаліст приватного підприємства АгроЕкспресСервіс Хом’як С.М.
   Перший дзвоник сповістив про те, що школа гостинно відчинила для усіх школярів свої двері і запросила  у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

   Традиційно новий навчальний рік розпочався з Першого уроку, який за рекомендаціями  Міністерства освіти і науки у всіх класах присвячено відзначенню 25-ї річниці незалежності України.
        
Лариса Сьомак, заступник директора з навчально-виховної роботи

Переглядів: 797 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz