Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСубота, 24.05.04, 18:43


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2020 » Січень » 20 » «Ти знаєш, що ти людина…»
21:15
«Ти знаєш, що ти людина…»

  З нагоди 85-річчя від дня народження українського поета, журналіста Василя Симоненка, 20 січня 2020 року в Пляшевському ліцеї відбулися літературні читання «Ти знаєш, що ти людина…». Бібліотекарем публічно-шкільної бібліотеки-філії с.Пляшева було запропоновано переглянути відео-мандрівку «Гра долі». Валентина Володимирівна Вараницька, вчителька української мови та літератури Пляшевського ліцею ознайомила старшокласників з маловідомими фактами із життя поета. 
  Нелегкою долею Василя Симоненка перейнялися усі присутні на заході. Старшокласниці майстерно прочитали вірші поета, проникаючи ними у душі присутніх. 
  Василь Симоненко належить до тих особистостей, що залишили пам'ять про себе навіки. Він живе у своїх творах, у нашій пам ‘яті, як взірець справжньої Людини.

    

    

  Захід завершився нотою життєвого оптимізму та рядками поезії «Ти знаєш, що ти людина…», які нагадали нам, що кожен з нас – це особистість, яка має жити, творити, щоб залишити про себе пам'ять. Особливого звучання цей вірш набуває сьогодні, в наші дні, адже ми повинні не втрачати гідність, поважати одне одного, бути у всьому і скрізь людьми.
  Тематична поличка «Витязь української поезії» знайомила з виданими книгами та творами Василя Симоненка. Пам'ять про великого поета назавжди залишиться в наших серцях.

М.Хміль, бібліотекар публічно-шкільної бібліотеки-філії с. Пляшева
 

Переглядів: 390 | Додав: gonchar2101 | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz