Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.04.26, 02:48


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2014 » Квітень » 29 » Тиждень англійської мови
22:40
Тиждень англійської мови

   Як відомо, позакласна робота сприяє кращому засвоєнню навчального матеріалу, допомагає закріпленню і розширенню знань. Крім того, вона підвищує зацікавленість учнів і прищеплює їм любов до іноземної мови. Позакласна робота є невід’ємною частиною всього учбового процесу з іноземної мови, вона органічно пов’язана з роботою на уроці,але не дублює її, а дає учням можливість виконувати свої знання та вміння на практиці. У процесі підготовки й проведення позакласних заходів іноземною мовою формуються позитивні мотиви навчально-пізнавальної діяльності учнів, які переносяться на їх роботу на уроках: в учнів закріплюється впевненість у своєму вмінні користуватися мовою як засобом спілкування, інтерес до мови і бажання удосконалювати володіння нею. Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.

   Хорошою традицією в нашій школі стало проведення тижнів англійської мови. Особливістю такого масового заходу є те, що в ньому беруть участь майже всі учні.   Тиждень розпочався з ознайомлення  учнів школи із планом проведення та завданнями тижня.

   Учнями школи було організовано виставку-презентацію стінгазет на різну тематику.  Слід відмітити газети учнів 6, 7 та 11 класів. Також серед учнів 1-3 класів відбувся конкурс малюнків  на тему “My favourite letter”.

   Продовжив тиждень урок - гра «Who knows English?» серед учнів 4 і 5 класів. Діти старанно працювали в командах, виконували завдання та щиро раділи маленьким перемогам під час конкурсів.  Учні 5 та 6 класів підготували цікаву виставу  “Happy English” для учнів молодших класів. Виступивши як справжні актори, вони зуміли ще більше зацікавити молодших школярів вивчати англійську мову і спілкуватися нею.

   Тиждень англійської мови-2014 вкотре довів неймовірні здібності учнів, показав те, що сучасні школярі хочуть прямувати стежкою знань, щодня вони готові досягати нових вершин. Так хочеться, щоб майбутнє України вирішували такі талановиті та старанні учні, адже тільки тоді життя набуде іншої сутності… В кінці тижня англійської мови були підведені результати всіх конкурсів, визначені переможці та нагороджені призами та солодкими подарунками.

Вчителька англійської мови Галамбіца М.І.

Переглядів: 621 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz