Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.05.03, 08:27


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2019 » Жовтень » 25 » Трудовий десант "Листя"
18:29
Трудовий десант "Листя"

  Щедра пора року — осінь. Уся природа одягнена в різнокольорове вбрання, стоять останні теплі дні.  Загадково шурхотить листя під ногами… Ще недавно воно ще вражало своєю кольоровою гамою: від усіх відтінків зеленого до яскраво-червоного, а тепер укрило землю пахучим килимом.
  Сьогодні, в останній день навчання перед осінніми канікулами, біля Пляшевського ліцею було гамірно. Адже учні 1-11 класів разом з директором ліцею П.А.Ремесником та учителями провели трудовий десант "Листя", під час якого  не тільки гарно попрацювали, впорядкувавши територію місцевого парку, а й порозважалися і ... попрощалися з музикою шелесту осіннього листя. 

    

    

    

  Всі учасники, бадьорі та усміхнені, працювали дуже добре. Разом робота, звичайно, йде швидше. Кожен клас намагався назгрібати найбільшу листяну купу. Працювали злагоджено і весело. Слід відзначити завзятість учнів 5 та 7 класів (кл. керівник Н.С.Чубай), одностайність учнів 6 класу (кл. керівник О.І.Польова), погодженість у діях учнів 8 та 9 класів (кл. керівники Ю.В.Лотоцький, С.А.Ковальчук), старанність та наполегливість учнів 10, 11 класів(кл. керівники Я.П.Гогой, Г.М.Гогой). Намагалися не відставати від своїх старших товаришів  учні початкових класів разом із своїми наставницями О.А.Пекарська, Л.В.Хом'як, Л.Я.Сьомак. Вони з наполегливістю мурашок-трудівничок і підмітали, і загрібали, і збирали опале гілля... Проведення таких позаурочних заходів діти підтримують стовідсотково, адже за чистотою в ліцеї та його території треба стежити, як за своєю домівкою. Результатом наших спільних зусиль стала чиста, причепурена територія ліцею!

Сьомак Л.Я., заступник директора з навчальної роботи

Переглядів: 515 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz