Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСубота, 24.04.27, 03:25


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Березень » 23 » «Творити – це значить відкриватися безмежно…»
09:56
«Творити – це значить відкриватися безмежно…»

«Найвища завдання будь-якої творчості - 
знайти незвичайне в звичайному і звичайне в фантастичному»
Дені Дідро

   Всім привіт! Я — Мар'яна Зозуля, учениця 11 класу. Напевно, кожна людина має захоплення. Один любить співати, інший — грати у футбол. Людина, яка має захоплення, — цікава людина, з якою ніколи не буває нудно.
   Захоплюватись можна будь-чим. Ось мені, наприклад, подобається танцювати, грати у волейбол, декламувати вірші, але найбільше я захоплююсь модульним орігамі. Це дуже цікаве заняття. Уже декілька років, за допомогою орігамі я роблю багато подарунків для родичів та друзів. Мої вироби перемагали у багатьох конкурсах. Радували око людям на різних виставках.

  

 

   Орігамі — це техніка складання з великої кількості однакових модулів. Для складання фігури використовується не один аркуш паперу, а багато листів. Кожен окремий листок складається в модуль за правилами. Потім модулі з'єднуються один з одним шляхом вкладання їх один в одного.
   За допомогою модульного орігамі можна отримати практично будь-яку фігуру, практично будь-якого розміру. А за рахунок того, що для складання модулів можна використовувати папір різних кольорів, модульні фігури виходять по-справжньому гарними. Такі фігури-іграшки зробити дуже просто.
   Модульне орігамі захоплює і затягує. Спробувавши один раз, важко зупинитися. Модулі - як деталі 3D конструктора, з яких можна скласти все, що забажається.

Мар’яна Зозуля, учениця 11 класу

 
Переглядів: 697 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 1
avatar
1
1 gonchar2101 • 20:15, 18.03.26
Мар'яна дуже товариська, весела, енергійна. Чудово танцює, спортсменка, гарно вчиться. Це я лише почав перераховувати позитивні риси  biggrin
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz