Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.04.25, 08:48


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Листопад » 15 » Учитель спокою не зна...
21:43
Учитель спокою не зна...

  Ляшук Ганна Лук'янівна народилася 16 лютого 1947 року. Після навчання у Рівненському педінституті (1964-1969 рр.) молодого педагога направили працювати вчителем математики у Ситненську ЗОШ.
  У 1971 році Ганна Лук'янівна влилась у колектив педагогів Пляшевської середньої школи. Молода, енергійна красуня взялася навчати школярів 4-10 класів математики. 
Уроки були насиченими, цікавими та змістовними. Учні школи булт в захваті від вчительки не лише на уроках, а ще й тому, що вона вправно керувала як мотоциклом, так і автомобілем, гарно грала у волейбол, вміла знайти спільну мову з вихванцями.
  Учні, у яких Ганна Лук'янівна була класним керівником, із захопленням розповідають, що вона була хорошим організатором. За період своєї трудової діяльності вона неодноразово організовувала екскурсії для учнів. Яскравим прикладом є мандрівка школярів 9 класу з 14 по 16 липня 1971 року вантажним автомобілем за маршрутом: Пляшева - Броди - Золочів - Перемишляни - Бурштин - Івано-Франківськ - Яремче - Рахів - Тячів - Хуст - Виноградове - Берегове - Мукачево - Свалява - Сколе - Стрий - Львів - Радехів - Пляшева. 
  Тривалий Час Ганна Лук'янівна виконувала обов'язки завідувача вечірньої школи.

  Нагороджена Грамотою Міністерства освіти України.
  Колектив Пляшевського ліцею завжди гарно відгукується про вчительку, адже вона була і є хорошим та мудрим порадником і наставником як для ровесників, так і для молодих педагогів, які стали на педагогічну стежину.
  Надійним тилом для педагога є чоловік - Михайло Андрійович та син Ігор з родиною.
  Ганна Лук'янівна неодноразово обиралася депутатом Пляшевської сільської ради. Вона завжди вела і на даний час веде активну громадську діяльність. Зараз виконує обов'язки касира у Свято-Параскевському храмі с.Солонів.

Любов Володимирівна Хміль,
вчителька математики
Пляшевського ліцею

 

Переглядів: 469 | Додав: gonchar2101 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz