Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSПонеділок, 24.05.06, 14:50


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2021 » Листопад » 29 » Ukr.net як один з найпопулярніших новинних сайтів
21:14
Ukr.net як один з найпопулярніших новинних сайтів

  Хотілося би розпочати тиждень інформаційної просвіти учнів Пляшевського ліцею з ознайомленням з одним найпопулярніших новинних інтернет ресурсів України.
  Ukr.net — один із найпопулярніших новинних інтернет-сервісів України. Входить до десяти найбільш відвідуваних сайтів українського сегмента мережі. Станом на 24 травня 2020 року: 8-ме місце за відвідуваністю.
  Новини представлені незалежно від політичної позиції та ідеології інтернет-сайтів, які їх публікують. У минулому ресурс також надавав послуги відеохостингу. Частиною порталу є сайт прогнозу погоди Sinoptik.ua.
  Історія створення:
1998 — заснований вебпортал UKR.NET .
2000 — відкрита безкоштовна реєстрація електронної пошти Freemail.ukr.net (з 2017 року — Пошта @ UKR.NET).
17 жовтня 2007 — вийшла україномовна версія порталу.
14 липня 2009 — поштовий сервіс FreeMail став доступний також з мобільного телефону.
  Переваги мережі:
Почнемо, мабуть, з можливостей самої пошти та її переваг перед аналогічними ресурсами. Отже, загинаємо пальці. Перше – на ukr.net поштова скринька створюється абсолютно безкоштовно. Друге – достатньо однієї секунди, що би ваше повідомлення було передано адресату. Третє – ukr.net пошта дозволяє пересилати досить великі за об’ємом файли (до 1,5 Гб!). Однак при цьому слід враховувати, що не кожен поштовий ресурс здатен прийняти такий об’єм файлів, тому якщо для передачі даних використовується ukr.net поштова скринька, за краще буде роз’єднати лист на декілька частин (до 5 Мб). Четверте – поштовий інтерфейс дає можливість писати листи трьома мовами (англійською, українською та російською). В якості бонусу – великий вибір кумедних смайликів, які здатні більш яскраво передати ваш настрій. П’яте – перевірити отриману пошту, відповісти та переслати потрібний файл зі свого мобільного телефону завдяки адаптованому під телефон браузеру. Це означає, що електронна пошта буде завжди під рукою, що дуже і дуже зручно. Шосте – створена на ukr.net поштова скринька надійно захищена від листів, в яких є віруси або спам. Безумовно, таке обслуговування дуже важливе та конче необхідно. Сьомою перевагою фавориту української електронної пошти можна назвати можливість пересилати листи з іншої e-mail адреси, не залишаючи цю поштову скриньку. А восьме за рахунком достоїнство, яке має ukr.net пошта – це безкоштовна віртуальна флеш e-Disk, яка має об’єм у 4 Гб, та на якій можна безстроково зберігати різноманітні файли. 
  Недоліки:
1. Неякісні джерела
2. Відсутній акцент на першоджерела. Через слабку фільтрацію новин на головній сторінці часто показується інформація з неодноразово передрукованих статей (копіпаст), а також контент видань, що приваблюють відвідувачів за рахунок «чорного» SEO та реклами.

Яна Хміль, учениця 10 класу

Переглядів: 186 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz