Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSНеділя, 24.04.28, 16:47


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2021 » Грудень » 8 » Усмішка вчителя – його серце
19:36
Усмішка вчителя – його серце

  Ви можете залишити школу, але не дитячі серця, бо якщо ви вже їм полюбились, то це назавжди. 
  Саме таким вчителем є Микола Васильович Коцюба. Серйозний, суворий, а лише привітаєшся з ним - і стає веселіше, а день - добрішим.
  Він завжди був в оточенні школярів, "обліплений" ними, котрі ловили кожне його слово та з нетерпінням чекали на його уроки.
  Микола Васильович народився 8 грудня 1966 року в Солоневі. Закінчив Луцький педінститут. Після одруження мешкає у селі Перемиль. Разом із дружиною Ларисою Олексіївною, виховали двох дітей - Андрія та Тетяну. З 1990 по 2016 рік - вчитель фізичного виховання Пляшевської загальноосвітньої школи, зараз працює в охороні ТОВ «Волинь Агро».
  Улюбленим предметом Миколи Васильовича у школі була... А от і не вгадали, не фізкультура, як у більшості хлопчаків, а математика. Вже з 6 класу він їздив на тренування з футболу в Берестечко, де тренер Барабасевич Анатолій розгледів в хлопцеві воротаря, чий запал до гри приніс не одну перемогу та кубок області серед сільських клубів у 1983 р.

    

    

  Показником професійності вчителя є рівень знань його учнів, а вчителя фізкультури – численні перемоги у змаганнях, грамоти та медалі, якими може похвалитись наш ліцей за роки його вчителювання, а що ще важливіше: здорові школярики, котрі хочуть уроків фізкультури п’ять разів на тиждень і обожнюють свого вчителя.
  Микола Васильович ніколи «не лізе за словом до кишені», говорить як є, відверто і справедливо, завжди був «на одній хвилі» із учнями, вмів знайти підхід до кожного.
  З ним весело, бо у нього завжди напоготові тисяча і одна історія із багатого педагогічного досвіду, з ним весело, бо він не розтратив радість і вміння насолоджуватись життям, а значить - і своєю професією.
  «Микола Васильович мені подобається тим, що він завжди на позитиві, здається, він ніколи не сумує, був добрим і поважним вчителем, для нашого класу він був справжнім авторитетом..» - пригадує випускниця ліцею Олеся Романюк.
  «Незамінних людей немає..» - ось, що Микола Васильович відповідав, коли чув, що його не хочуть відпускати на пенсію. Хай так, але є такі вчителі, котрих пам’ятатимеш все життя... і він один із них!
  Завжди Ваш – Пляшевський ліцей!

Надія ЧУБАЙ, вчителька англійської мови

Переглядів: 383 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz