Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSНеділя, 24.05.05, 11:07


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2021 » Лютий » 24 » Вільна пісня не може умерти
21:17
Вільна пісня не може умерти

Дарма! Нехай умру, та думка не умре!
В таке безсмертя я й привикла вірить…

Леся Українка

  25 лютого – 150 років від дня народження Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки) видатної української письменниці, поетеси, перекладача, громадської діячки. 
  Леся Українка порушує складні теми, переписує так звані світові сюжети, що трапляються в різних культурах. Велика Українка впевнено ввійшла у світ культури і виправдала своє ім’я. Зробила його національним символом!
  З нагоди цієї вагомої дати сьогодні, 24 лютого, у Пляшевському ліцеї вшановували Лесю Українку. Учні 11 класу підготували і провели позакласний захід – меморативну гру «Вільна пісня не може умерти». Учням вдалося розповісти цікаві факти про життєвий шлях Лесі Українки, грані її таланту й захоплень, перипетії сімейного та особистого життя, використовуючи при цьому візуальний ряд (відеоматеріали, художні твори, ілюстрації…)

  

  Ведучі гри Грицаюк Дмитро і Ткачук Софія поділили бажаючих учасників, учнів 10-11 класів, на 2 команди (команда Яни і команда Іллі). Не без цікавості діти виконували 3 блоки завдань. Переможцем стала команда Яни – 34 бали, а команда Іллі виборола 27 балів. 
  Гра сподобалася і учасникам, і болільникам, і журі. Адже усі розширили свої знання про видатну українську поетесу Лесю Українку, її творчий спадок та його значення для української культури й національного надбання. Тож черпаймо мудрість і натхнення з Лесиних творів! Читаймо, слухаймо і вивчаймо!

Ткачук Софія, учениця 11 класу

Переглядів: 222 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz