Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSНеділя, 24.05.05, 02:48


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2019 » Жовтень » 3 » Вітаємо колег!
11:09
Вітаємо колег!

  Щиро вітаємо вчителя фізики Пляшевського ліцею Гончара Володимира Михайловича, котрий за високий професіоналізм, сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у розвиток освіти Рівненщини та з нагоди Дня працівників освіти нагороджений Почесною грамотою управління освіти і науки Рівненської ОДА.

  Вчительку української мови та літератури Пляшевського ліцею Ковальчук Світлану Антонівну, котру за сумлінну працю, високий професіоналізм, здобутки у роботі та з нагоди Дня працівників освіти нагороджено Грамотою управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради.

  Водія шкільного автобуса Ковальчука Юрія Олександровича, котрого за сумлінну працю, високий професіоналізм, здобутки у роботі та з нагоди Дня працівників освіти нагороджено Грамотою управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради.

  Вчительку англійської мови Чубай Надію Степанівну, котру за вагомий особистий внесок у розвиток освіти, чесне служіння людям, зміцнення профспілкового руху та з нагоди Дня працівників освіти нагороджено Грамотою профспілкової первинної організації працівників освіти Демидівського району.
Вчителя трудового навчання Лотоцького Юрія Васильовича, котрого за вагомий особистий внесок у розвиток освіти, чесне служіння людям, зміцнення профспілкового руху та з нагоди Дня працівників освіти нагороджено Грамотою профспілкової первинної організації працівників освіти Демидівського району.

  Тож, бажаємо педагогам мудрості та щедрості душі.  Ваш талант, бажання й наполегливість – це запорука усіх досягнень і перемог. Будьте оптимістами, завзятими й сміливими у своїх прагненнях. Нехай ваші серця завжди сповнюються радістю, любов’ю і добром. Мирного вам неба і здійснення всіх бажань! Нехай ці перемоги стануть лише початком ще більших нових досягнень.

Адміністрація Пляшевського ліцею 
 

Переглядів: 580 | Додав: gonchar2101 | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz