Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSНеділя, 24.05.05, 23:17


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2020 » Травень » 29 » Вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника!
13:06
Вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника!

Час невпинно спливає, 
Рік проходить за роком. 
Завершилися вкотре 
Для наших учнів уроки.

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

  Щиро вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!
  Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.
  Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.
  Глибоко вдячні педагогам і батькам! Ви вкладаєте у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагаєте пізнавати світ, прищеплюєте найвищі моральні цінності.
  Через карантин, який спричинила пандемія коронавірусу, урочисту лінійку у нашому ліцеї ми відзначаємо онлайн. Такий дистанційний формат передбачив, що учні, вчителі та батьки заздалегідь підготували відеозвернення, вірші, пісні.
  Із закінченням навчального року усіх вітає директор ліцею П.А.Ремесник.

  Оголошення підсумків навчального року і слова вітання звучать від заступника директора з навчальної роботи та першої вчительки випускників Л.Я.Сьомак.

  Поряд з випускним класом протягом семи років ішов турботливий і уважний класний керівник. Слова вітання для випускників звучать від Г.М.Гогой.

Ось і закінчився навчальний рік.
Усе розв’язано і приклади, й задачі.
Попереду у кожного свій зліт,
Перемоги усі та удачі.

Відеозвернення випускниці Олесі Романюк.


 
  Дорогі наші випускники, колись, маленьких і невпевнених, вас вперше привели у храм науки ваші батьки. Вони дарували вам безмежну любов і найщасливіші дні. І кожен ваш крок вони навіки збережуть у пам'яті. Їм було удвічі боляче, коли ви падали, і вони удвічі були щасливіші, коли ви, дорогі випускники, здобували перемогу. Навіть тепер їхнє серце непокоїться про вас, і так буде вічно. Для вас лунає відеозвернення Криштоф Надії Семенівни.

  Сьогоднішній день – радісний та сумний водночас не тільки для одинадцятикласників, а й для учнів 9 класу. Адже вони також випускники. І дехто з них сьогодні теж попрощається з рідною школою, зі світанком душі – дитинством. Лунають слова подяки вчителям від Володимира Хом’яка, учня 9 класу.

 

  Особливими будуть канікули для наших четвертокласників, адже з нового навчального року вони вже не повернуться до своєї першої вчительки, бо вже переступили першу шкільну сходинку і після канікул будуть глибше пізнавати цей складний світ науки. Відеозвернення четвертокласників Назарія Ремесника та Максима Чирського.

  Свої фото надіслали нам наші дошкільнятка, які 1 вересня вперше переступлять поріг нашого ліцею.

      

  Також вітання надійшли від Марії Масюк, Іллі Ремесника, Антоніни Березюк, Яни Пилипів, Яни Юхимчук, Андрія Ковальчука та Юліанки Ковальчук.

  На завершення для усіх звучить пісня від Михайлика Скрухи та лунає останній дзвінок.

  Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

В.Вараницька, педагог-організатор

Переглядів: 1357 | Додав: gonchar2101 | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz