Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.04.26, 09:28


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Жовтень » 26 » Вітаємо військового священника протоієрея Віталія Антонюка!
18:01
Вітаємо військового священника протоієрея Віталія Антонюка!

Вручення відзнаки Президента 
«За гуманітарну участь в антитерористичній операції». 
24 жовтня 2018 р. 
Світлина з сайту volynpost.com

  Від імені педагогічного та учнівського колективу Пляшевського ліцею щиро вітаємо військового священника протоієрея Віталія Антонюка, випускника нашого закладу загальної середньої освіти 1988 року випуску, із отриманням  високої відзнаки Президента «За гуманітарну участь в антитерористичній операції», котрого відзначено за добровільне забезпечення проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, волонтерську діяльність, перебуваючи безпосередньо в районі антитерористичної операції у період її проведення.

  Бажаємо Вам, отче Віталію,  Божої допомоги у всіх справах, здоров’я, взаєморозуміння з людьми, котрі Вас потребують; світла і гармонії у душі; щоб на Вашому шляху завжди горіли вогні віри і надії, щоб Ваша щира молитва й добре слово завжди дарували яскраве світло і натхнення, а усі Ваші починання та старання мали високу заслугу і повагу.

З повагою колектив Пляшевського ліцею

 
Переглядів: 381 | Додав: gonchar2101 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 1
avatar
1 supergalina1234 • 19:11, 18.10.26
Вітаю сердечно, отче Віталію, з такою високою оцінкою Вашої діяльності. Рада за Вас. Рада за таких випускників, які стали щирими і порядними людьми. Міцного здоров'я, успіхів у всіх справах і починаннях. Щоб Ви і надалі прикладом свого скромного життя приносили радість і користь кожній християнській душі. Нехай Господь посилає Вам милість Свою і оберігає від усякого зла. Нехай сила та мужність завжди живляться любов'ю та підтримкою близьких і рідних людей.
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz