Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSПонеділок, 24.05.06, 22:14


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2021 » Березень » 12 » Вшановуючи Великого Кобзаря
20:20
Вшановуючи Великого Кобзаря

  З метою поглиблення та розширення знань учнів про життя та творчість Т.Г.Шевченка, розкриття його неосяжного таланту, виховання почуття національної гідності, гордості за великого патріота України, любові та шани до Великого Співця українського народу, розвитку творчих здібностей дітей у другому класі було проведено виховний захід на тему «Шевченко Тарас, наче сонце для нас».

    

  Учні познайомилися із творчим і життєвим шляхом великого Кобзаря, продекламували вірші та переглянули книжкову виставку. Наприкінці діти оздобили портрети Т.Г.Шевченка орнаментами в техніці "квілінг" та презентували свої малюнки до творів Великого поета.

Оксана Володимирівна Ковальчук, класний керівник 2 класу


  Світ змінюється, час летить, але є унікальні особистості, котрих ми пам’ятатимем завжди. Саме такою постаттю є Тарас Шевченко. В цьому році учні Пляшевського ліцею відзначили 207 річницю з дня народження Кобзаря. Старшокласники ліцею разом із вчителькою української мови та літератури Світланою Антонівною Ковальчук 11 березня провели літературну подорож «Кольоропис долі та творчості Шевченка». Захід розпочався віртуальною мандрівкою родинними стежками Т.Шевченка «Великий рід Великої людини». З маловідомими фактами із життя поета ознайомив школярів учень 10 класу Хом’як Володимир. Дев’ятикласниці Віолетта Софілканич та Вікторія Вишинська підготували вікторину «Із сторінок життя Кобзаря». Переглянули школярі відео кліп гурту «Гайдамаки» «Зацвіла в долині червона калина», а пісню «Думи мої» – у виконанні гурту «Мандри». Із задоволенням учні доповнювали прислів’я. Поетичне слово Шевченка лунало із уст Якобчук Ангеліни, Причепи Богдани, Скрухи Михайла, Каліновського Олексія.
  Разом мандрували знедоленою Україною, скуштували з Тарасом сирітського хліба…
  Хочеться вірити, що в майбутньому поруч з нами будуть Тарасова пристрасть, Тарасова мужність, Тарасове мужнє слово…

Світлана Антонівна Ковальчук, вчителька української мови та літератури

Переглядів: 347 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz