Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.05.03, 16:49


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2020 » Травень » 16 » З Днем Європи!
19:39
З Днем Європи!

  Шановні учні, батьки, колеги! Цьогоріч 16 травня ми відзначаємо день Європи, день наших спільних цінностей, нашого спільного майбутнього.
  Європу також ділили, її намагалися порвати, але Європа це перемогла. Зараз вона об'єднана, єдина і вона запрошує Україну.
  Для нашого народу це свято має особливе значення, адже Україна є однією з країн, яка поступово рухається вперед до досягнення європейських стандартів. 
  Останнім часом це державне свято набуло особливого змісту. Адже ми всі ми прагнемо жити в європейській країні, наслідувати надбання європейської демократії, але одного бажання замало. Зміни починаються з кожного з нас: з сумлінної праці на своєму робочому місці, з взаємоповаги, дбайливого ставлення до навколишнього середовища, активної участі у суспільних процесах.
  Україна відкрита для сучасного світу, а сучасний світ – для України. Володіти мовою глобального спілкування – англійською є одним з пріоритетних завдань сучасної молоді та учнів. Уроки англійської мови розширюють уявлення про світ, це прекрасна можливість подорожувати, знайомитися з культурою різних народів. Вивчення англійської мови зростає з кожним днем і це пов'язано з високою потребою повсякденного і ділового спілкування. Адже саме молоде покоління – це майбутнє нашої європейської держави!
  На жаль, через карантин ми не маємо змоги відзначити це свято у стінах ліцею, проте кожен з нас повинен знати – щоб стати повноцінними членами європейського співтовариства, нам потрібно бути відповідальнішими, активнішими і докласти ще чимало зусиль. 
  Нехай шлях, яким йдемо ми, буде безперешкодним та успішним, адже всі ми прагнемо жити в мирі, злагоді, в успішній європейській країні. 
  З Днем Європи!

Гайдамака І.Є., вчителька англійської мови

Переглядів: 291 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz