Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.04.26, 19:49


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2016 » Грудень » 6 » З подиву починається мислення
14:08
З подиву починається мислення

   У рамках Тижня історії під загальноукраїнським гаслом «Незалежність. Від 1991-го – назавжди» в понеділок, 05.12.2016 р., в Пляшевській ЗОШ I-III ст. відбувся брейн-ринг «Україна – серце Європи». 

   Готуючись до гри, школярі об’єднались у команди та обрали капітанів: команда «Еврика» - учні 9 класу, капітан Гончар Орест та команда «Другий шанс» - учні 10 класу, капітан Федорчук Вікторія.
   Поки дітвора організовувалася, звучали пісні про Україну, що налаштовувало на патріотичний лад. Перед початком заходу – привітальне слово від ведучої, вчительки зарубіжної літератури  Галини Дмитрівни Грицюк і чітко поставлена мета: формувати усвідомлення власної ролі й значення у житті держави, причетність до європейського співтовариства, дати змогу старшокласникам виявити свою інтелектуальну активність і бажання бути першим. А далі усе за сценарієм. Представлення учасникам і вболівальникам журі, до складу якого входили: директор школи П.А.Ремесник – голова журі, вчитель історії та правознавства, О.І.Польова, вчителька географії та біології і Харчук Юрій, учень 11 класу. Секунданти-помічники ведучої (Сьомак Валентина і Юхимчук Софія, учениці 11 кл.) фіксували кількість отриманих командою балів. Усі запитання та правильні відповіді голосно озвучувалися і демонструвалися на екран мультимедійної дошки. 

   Кожна команда-учасниця проявила не тільки свої знання, а й швидкість свого мислення. Варто зазначити, що окремі запитання були надзвичайно складними і тому не знайшли відповіді. Проте рівень підготовки окремих учнів приємно здивував ведучу та журі брейн-рингу. Найактивнішими і найрозумнішими виявилися учні 9 класу Гончар Орест і Скруха Богдан. Браво, хлопці! Так тримати! 
   Переможці гри – команда «Еврика». Молодці, ерудити! Успіхів вам і нових висот! 
  Впевнена, що усі присутні на заході покращили свої знання про історію України та усвідомили власну роль й значення у житті держави, причетність до європейського співтовариства. 

Сьомак Валентина, голова учкому Пляшевської ЗОШ I-III ст.

Переглядів: 464 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz