Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSПонеділок, 24.05.06, 14:41


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2021 » Листопад » 26 » "Зроніть сльозу, бо ми не мали сліз..."
18:54
"Зроніть сльозу, бо ми не мали сліз..."

  25 листопада у шкільній бібліотеці був проведений бібліомікс "Зроніть сльозу, бо ми не мали сліз...", приурочений до Дня пам'яті жертв Голодомору.
  Голодомор – найтяжчий злочин проти української нації, який здійснили більшовики. Мільйони українців були приречені на голодну смерть, а тих, хто намагався хоч якось прогодувати себе – репресували. Потім в домівки мертвих українців завезли тих, чиї нащадки будуть заперечувати злочини проти української нації та пропагувати «руський мір».
  Весь світ знав, і всі мовчали, коли гинули українці. Наш народ став жертвою жахливого більшовицького експерименту. Це та ціна, яку заплатив простий українець через те, що десяток років раніше вирішив не опиратися радянській владі, який повірив в історії про «землю селянам» чи втомився від війни. Це урок історії про те, що окупант ніколи не проявить жалості.

  Ми не маємо права це забути чи пробачити. Тим більше, що сьогодні ми воюємо проти нащадків тих, хто морив голодом наших пращурів 88 років тому. Адже сьогоднішня путінська Москва є політичним та ідеологічним послідовником Радянського Союзу, з тими самими цілями, методами та брехнею.  Ми маємо чітко усвідомлювати це.
  Голодомор — це трагічна частина історії України. Дуже важливо, щоб сучасна українська молодь пам'ятала трагедії минулого аби не допустити їх повторення.

Юрій ХАРЧУК, вчитель історії

Переглядів: 305 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz